Helgen

Den här helgen har varit rätt spontan ändå om man tänker på lanet. Det var inget planerat för oss men det var kul! Man blir pigg på coca-cola!! :D

Jazzveckan slutade jag med att kolla lite på när Omar Hakim group skulle ha en öppen övning så vi skulle få se hur det går till. Var inte på hela men innan bandet kom så hade Omar en trumklinic där han berättade hur han stämmer trummorna och svarade på massa frågor och så.

(Det är han där vid trummorna, syns inte så bra..)

På fredag kväll bakade vi tårtor i kyrkan, tog ingen bild på dem men min grupp (Jakob, Frida,Chauqline, Maja och jag) gjorde formen av ett pacmanspöke. I tårtan hade vi blandat hackad cholkad och grädde som mellanlager och ovanpå hade vi hallonmousse. Som ögon hade vi godisar. Den tårtan kom på andraplats efter "babels torn" med munkar i och så.. :P Den var faktiskt god men jag smakade ingen "donut" ;)

Efter tårtan var gjord och äten så gick jag, Frida och Chauqline hem till Frida för att sova och annat. Vi gjorde ansiktsmasker och egentligen inte så mycket mer.. Åt chips.


Vackra som vanligt..?Nej men det var den enda som inte var suddig.


Vi sov, vi vaknade och så var det lördag. Jag visste om att Simon, Jakob, Hampus, Viktor och David skulle lana i vår källare hemma så vi tjejer bestämde oss för att sitta i vardagsrummet hos mig och spela the sims 2. Det tog först någon timme att installera allt - Nattliv, jorden runt, året runt osv. Då vi gjort det var det mat och sen gick vi och handlade. Efter 1 cola, 1 fanta pineapple och 1 fanta wildberrys, riesen och klubbor så satte vi igång. Eftersom vi visste att vi hade hela natten på oss att spela skyndade vi oss inte med att bestämma utseende på gubbarna eller inredningen i huset. Det tog nån/några timmar innan vi var klara med det.
Jag har aldrig spelat något annat än vanliga the sims 2 så jag blev jätteglad när jag såg att det snöade eller att man kunde ha växthus och så! Det var en pingvin som kom förbi till och med!

Det var ju också i natt som man skulle ställa fram klockan så vi sa helatiden efter 3 att "nu är klockan fyra, men igår vid den här tiden var klockan fem!" Så hade vi såklart den dåligaste humorn eftersom vi var så trötta. Vi sa: Gud och cola! En bra blandning!!



Chauqline sov en timme vid 5 eller 6 tiden på morgonen men satte sig sen som vanligt och fortsatte spela. Omkring 9 i morse gick vi upp till soffan där vi sov i 4 timmar. Sen blev det frukost och så. Vi spelade andra internetspel och sen nintendo wii. Middag hos Öbergs tillsammans med hela min och deras familj+ Hampus, Mikaela och Viktor. Spelade också familjegeni fastän vi flesta var trötta :) Blir väl att man går och lägger sig snart om man ska orka vara vaken resten av lovet. :)

Ha ett bra "kulturlov"!


Jazzvecka!!

På skolan är det Jazzvecka! Antar att det är inför jazzfestivalen nu i helgen. Får gå från lektioner imorrn för att ha workshops :) Lyssna på musik, lyssna på nån som pratar, ett band som repar osv :D Det betyder att morgondagen innehåller spanska, datakunskap och sen roliga grejer! :D


Dagens låt måste ju vara "sill" som galenskaparna och after shave sjunger. de har många intressanta låttexter... :P

"..och jag får för lite luft.."

Lyssna på http://www.youtube.com/watch?v=DmdYwYLTkxM eller se...
diskuterade den på majas status på facebook ;)

hade bara matte idag!! sen slutade jag och hann med 20 över 2 bussen hem. En lektion...

Blev skjutsad till bussen imorse...

... men fick veta när jag kom till skolan att jag börjar 12.50. Svenskalärarens barn är sjukt så vi har ingen engelska heller, eftersom han är engelskalärare också. Sitter med Maja, Vicki och Sofie i biblioteket och nördar och myser.. :P Har varit i ett övningsrum med Selma också men det är så kallt överallt så man får bara ont i fingrarna om man ska spela nåt :(
Slutar 15.20 så jag hinner inte med 15.25 bussen utan får vänta till kvart över fyra.

"Tro inte att du är nåt!"

Idag på vårat klassråd läste vår elva (mentor) från ett brev som handlar om vad som ska hända imorrn, det är nämligen temadag. Temat är droger tror jag, får väl se imorrn annars. Det sista som stod i brevet var: "Du ska inte tro att du är nåt! Du ska veta!"

Skorna höll idag i alla fall :D ingen trasig sula vad jag har märkt. Har också skaffat gratis sms så jag kan svara när nån skriver :) Annars är jag också väldigt less på min musik.. nåt förslag på vad man kan lyssna på? :)

fixat skorna ;)

Mina skor var inte så hela..







Sen blev det fram med limpistolen...:



Tillfälligt lagat i alla fall. Får se om det håller imorrn! Annars blir det nog nya skor snart! :)

Hehe.. Jag också!

Nu har jag också startat en blogg, mest är det väl för att få in vanan att skriva ner vad jag gör på dagarna. Det kan ju vara kul att kolla tillbaka senare och se vad man haft för sig :) Dagbok har inte fungerat så bra, får se om det går bra att skriva på datorn istället ;)