Gilleboll

När vi åkte ner till björkom förra helgen så följde min bror Davids flickvän Mikaela med oss dit. I bilen så fick jag en present från henne.. Det var nämligen ett paket med gillebollar!!! Jag har kvar några jag tänkte jag sku äta upp snart. Man blir inte mindre sugen av att de ligger framme på köksbänken i sin förpackning heller!

Nä, får ta fram lite kvällfika och käka såna också :)


Tetris!

Jag har laddat ner Kalles tetris till min dator och det var på ett sätt bra och ett sätt dåligt. Jag tänkte när jag spelade det att det kommer vara svårt att koncentrera mig på annat nu när jag har det. Då kom jag på att jag förmodligen kommer ha svårt att göra spanskaläxan, och då mindes jag- spanskaläxan! Får ta och göra den nu då!
(Det positiva var alltså att jag kom ihåg att jag har läxa och det negativa var att det kommer ta min koncentration..)

Men först ett fint litet norskt ordspråk:

"En naken man är inte rädd för ficktjuvar"


Ordspråk

Läser man i dassboken så står det ju en del intressanta ordspråk ibland!.. Tänkte dela med mig av dom lite nu och då :)

Jag tar de väl i ordning så blir det inte så svårt att hålla koll på vars jag är..
"Saliga äro de flintskalliga ty de äro renhåriga."
Norskt ordspråk..

Jag var på tv!

Minsann! Det är inte varje dag som man ser sig själv spela piano på tv! När det väl händer så blir man lite nervös för att ser hur det kommer låta och så, det visade sig att det lät rätt bra ändå, inga större fel om man säger så ;)
http://svtplay.se/v/2340690/gudstjanst/del_11_av_55

I gårkväll var det praiseparty i kyrkan, vilket var riktigt kul! (Jag kan he in bilder sen.) Två tjejer från klassen kom och var med på det, vi sov då över hos Andrea och vi hade väldigt kul! Man blir väldigt flum när det blir sent och man varit vaken ett tag.. (a)

Till Frida och Chauqline

Jag hade i stort sett glömt bort att jag har en blogg men igår fick jag höra av Frida och Chauqline att de visst kollar min blogg nästan varje dag utan att jag skriver något nytt. Så för er skull skriver jag nu :)
fuderar på om man ska börja skriva en "dagens fail" som jag eller någon annan runt mig har gjort. Det händer ju varje dag att man gör något fel så varför inte skriva det?

Just nu kommer jag inte på någon rolig fail idag.. Det kommer nog ikväll- det är ju PRAISEPARTY i kyrkan!!

Eftersom att min hårddisk på datorn kraschade så får jag ta en bild jag redan har på er flickor på bloggen:

Vackra som vanligt... (A)

Bra vits!! xD

Hahaha.. Läste en vits på en kompis facebook:

EN DAG I EDENS LUSTGÅRD ROPADE EVA HÖGT TILL GUD:

- Min skapare, jag har ett problem.

- Vad är ditt problem, Eva?

- Jag vet att du skapade mig och försåg mig med denna vackra trädgård med alla dessa underbara djur och den dråpligt roliga ormen, men jag är helt enkelt inte lycklig.

- Hur kan det komma sig, Eva? hördes det uppifrån.

- Min skapare, jag är ensam och dödligt trött på äpplen.

- Jaså, är det där problemet ligger då har jag en lösning. Jag ska skapa en man till dig.

- Vad är en man?

- Denna man kommer att vara en varelse full med skavanker och dåliga egenskaper. Han kommer att ljuga, bedra och skryta; med andra ord, han kommer att ge dig bekymmer.

Men han kommer också att vara större, snabbare och tycka om att jaga och döda saker. Han kommer att tillfredsställa dina fysiska behov. Han kommer dessutom att gotta sig i barnsliga nöjen såsom slagsmål och sparka på en boll.

Eftersom han inte kommer att vara alltför skärpt, måste du hjälpa honom tänka efter och ständigt vara honom behjälplig med lämpliga råd.

- Det låter för bra för att vara sant, sa Eva med ögonbrynen höjt av förvåning. Vad är haken?

-Tja, svarade Gud, du kan få honom på ett villkor.

- Vilket då?

- Som jag nämnde tidigare; denna man kommer att vara stolt, arrogant och beundra sig själv mer än allt annat så du måste låta honom tro att jag skapade honom först. Du får aldrig glömma bort det. Detta blir vår alldeles egna lilla hemlighet du vet - oss kvinnor emellan...


Glee

Jag hade aldrig sett eller ens hört talas om glee förrän jag kom till skolan en dag och de flesta hade sett det.. Jag tänkte att jag inte skulle börja göra det men efter lite om och men från andra så satte jag igång igår och såg första avsnittet. Tyvärr måste jag erkänna att det faktiskt var bra.. När de körde sista låten fick jag en sån där glad känsla som jag bara får ibland, när man blir helt uppfylld av glädje som att det bubblar! Den känslan fick jag! Jag hoppas att min bild av serien inte förstörs om jag forstätter se- vilket jag lär märka nu. Jag ska ta och se på det nu när jag ändå sitter i en soffa.

Ha de!

Jo..

Har har/haft engelska. Vi skulle skriva ner reflektioner om ett arbete och sen när man var klar fick man gå, vilket alltså jag är nu. Vore det inte för att jag har pianolektion kl 14.30 skulle jag åkt hem.

Som jag skrev på Facebook så ska jag nog skriva en lista på de saker som de flesta i klassen har gjort men inte jag. Till exempel att fika på Waynes coffee eller äta på subway. Vissa saker ska man inte ens säga att man inte har gjort för då kan det bli högljutt!

Ja! Värt inlägg xP

trött...

Jag orkar inte göra någonting! Har lyckats tagit bort sängkläderna och hämtat nya men jag orkar inte he på de igen.. Funderar på att sätta mig vid pianot istället för att ligga och inte göra någonting på sängen.. När man spelat en stund brukar man kunna bli lite gladare och så så.. Får väl göra det ;)

Fattar inte varför datorn lever sitt egna liv lite nu och då..?

Efter ungdomssamling..

Jag höll alltså i ungdomssamlingen ikväll. Det var faktiskt ganska kul, tyckte jag. De som kom delades in i tre grupper där de fick göra en reklamfilm som skulle spelas upp live senare under kvällen. Det roliga i det hela var att man inte fick göra reklam för det som saken är till för- tex om man tar en stol så får man inte säga att man kan sitta på den. Det var tvunget att vara nåt annat och det lyckades alla med! Jag menar.. det är inte många som ser ett påskägg som en hatt man kan dela med sig av, en duk man kan flyga på eller varför inte en bärplockare som tar bort lössen ur pastan! Helt underbart ;)

Funderar på om jag ska börja spela sopransaxofon i tvåan! Man kanske borde testa först innan man bestämmer nåt men drömma kan man alltid göra.

Jaja.. sova är ju också roligt ibland så varför inte ta och göra det? (okej då, jag kom inte på nåt annat sätt att sluta skriva...) :P

NY DATOOOR!

Idag fanns det 50 datorer på morgonen men eftersom att vår buss var sen så han vi inte hämta några (jag och Andrea alltså). Andrea och några fler gick och kollade senare och de sa att man kunde hämta vid klockan 2 på eftermiddagen. Vi satte oss utanför klockan 1 och en halvtimme senare fick vi komma in och byta dator. De är inte precis lika eftersom de andras datorer har en klump på baksidan (batteriet) men inte vi!! :D

Jag blev glad att det finns bluetooth så man kan skicka saker från datorn till mobilen och tvärt om, utan att behöva koppla ihop de med en sladd!! Man kanske kan göra det till andra datorer då också!! :D Nu låter det nog som att jag inte vet nåt om datorer eftersom det här är så speciellt.. Hursomhelst så är det coolt!!

För övrigt så har det varit en helt okej dag. Kören i morse var helt awesome!! Gospel äger! haha.. Jag mår allmänt bra helt enkelt!! Det är jag som ska hålla i ungdomssamlingen i robban imorrn också förresten ;)

Det sista inlägget...

Detta blir förhoppningsvis det sista jag skriver här på den här datorn. Vi ska få nya imorrn! Jag hoppas verkligen att de isåfall är nyare än de andras för annars har inte vi vunnit nånting på att ta emot dehär.. Nej, jag är inte bortskämd som måste ha en ny dator utan när någon har lovat nåt så tycker jag att den ska hålla det också! Vi blev ju lovade likadana som alla andra i skolan har, men fick dehär klumparna istället xP. Den är inte helt konstig så det är ju bra, laggar bara ihop med bluescreen ibland ;)

Jag orkar inte blogga så mycket.. Man vill ju hellre uppleva allt i verkligheten istället för att skriva det på internet! Man får väl helt enkelt fråga live om man är intresserad av vad nån annan gör.

Jag är glad!! :D