Lärare, jag menar det!!

Jag börjar kl 12.50-14-00 med matte. Så vad gör jag i skolan nu?! Det är ju tur man får veta att man inte har någon lektion i tid.. Jag tänkte på dethär i morse, att de skulle behöva skicka ut informatonen innan 7 på morgonen för att man inte skulle hinna åka. Jag har i alla fall två lektioner idag! Bättre det än som det var förut med bara en lektion. Men jag ska sluta klaga! Bara bita i det sura äpplet..


Surt äpple... xP

Lärare, bli frisk!!

Man blir lite smått less på att lärarna inte är friska.. Igår hade jag:
8.25-9.20 Matte
11.50-12-55 Matte
15.00-15.40 Pianolektion

Samhällskunskapen efter första matten var intsälld eftersom den nya lärarens barn var sjuk. Engelskalektionen efter andra matten var inställd av att läraren var sjuk.

Så skulle vi ha ensemble idag och då var han som min grupp skulle ha sjuk. Så vi hade alltså ett hål från 12.40 till 14.20. Förut blev man glad om man slapp lektioner men när det blir för många lektioner som försvinner och man bor för långt bort för att kunna gå hem på hålen så är det inte lika kul.


Jag såg en stor reklamgrej i en busskur som bussen åkte förbi där det var en banan som var skalad som David sa att man skulle skala den (det var Mikaela som sa till honom antar jag xP). Jag har alltid skalat de så man drar av piggen som sticker ut, istället för att sätta in nageln där nere i skalet. Men vänta.. Vad är upp och ner på en banan?!


Har den skalats "rätt" och är det "upp" som är upp nu?

PRAISEPARTY!

Nu finns en "reklam-film" för praisepartyt på youtube :D

http://www.youtube.com/watch?v=tWiwSbZSuX0

Information om PPt finns där

Måndag (känns som torsdag)

Jag sitter och försöker få till en bild till mitt skoterkörkort men det går sådär. Vet inte om 100% i paint betyder att bilden kommer bli precis så stor när jag skrivit ut den eller om den blir mindre/större. Man måste ha 14-17mm mellan ögon och haka och det har jag mätt med linjal på datorskärmen :)

Dagen har, förutom att jag höll på att bli överkörd av en postmoppe, varit rätt bra! Jag kom till kommunhuset samtidigt som bussen kom, tur det inte var en minut senare kan man ju säga.. Jag var rätt borta överhuvudtaget i morse. Allt gick av sig själv, jag var knappt medveten om vad som hände;) Får nog gå och lägga mig ännu tidigare ikväll!

Det känns verkligen som att det är fredag imorrn men ack nej! Det är bara tisdag..



Men så hitta man en bild och blev glad igen! :P

Om du inte märkt det...

... så är vi klara med TV-inspelningarna! Det konstigaste är ändå att jag kom hem och satte mig för att läsa en bok precis som om inget speciellt hänt i helgen.

Idag var det iaf församlingssångerna som spelades in. Vi började med första och andra mötes sånger, sen blev det fruktstund och alla bytte plats och då spelade vi in för tredje och fjärde mötet. På SVT.se finns redan information om första mötet.

Jag har nu läst ut alla böcker om "mysterierna på Windy Hill" som jag tror serien hette.. De var riktigt bra böcker som till och med hade kristna budskap i dem med bibelord och så. Nu ska jag bara hitta en ny serie böcker i källaren att läsa :) (har inte läst alla bröderna Hardy än heller)

Klar! :D

Ja.. Tiden går! Nu har jag och Andrea spelat in vår sång till TV-gudstjänsten! Det kommer visas söndag den 27/2 kl 10 på svt2. För att vara säker på att ni inte missar något så kan ni kolla på tv fyra söndagar efter varandra från och med den 13/2. Det är bara 43 minuter eller så så det tar inte så mycket tid.
Vi sjöng också "Happy day" av Tim Hughes med kören Selah. Det var riktigt kul det också för hon som sa till när vi skulle börja och allt sånt satt och "dansade" med till musiken. Vi provade att spela en gång för att kolla ljudet och ljuset, sen spelade vi in två gånger och sen var vi klara. Det dumma var att allting blev förskjutet.. Det var inte så många som tog igen tid av den utsatta tiden (alltså varje grupp eller person som skulle framträda hade visst mycket tid på sig att spela in) utan de flesta drog över så det blev förskjutet. Andrea och jag skulle spela in klockan 15.30 men vi gjorde det typ 17.45. Det var middag just innan oss också.

Så nu sitter jag och Andrea i soffan hos oss med tv-smink och hon blir intervjuad av Hanna (nåt skolarbete). Vi ska nog prata lite om praisepartyt nu. Kom gärna till det!! Den 26 februari klockan 19.30.