Klar! :D

Ja.. Tiden går! Nu har jag och Andrea spelat in vår sång till TV-gudstjänsten! Det kommer visas söndag den 27/2 kl 10 på svt2. För att vara säker på att ni inte missar något så kan ni kolla på tv fyra söndagar efter varandra från och med den 13/2. Det är bara 43 minuter eller så så det tar inte så mycket tid.
Vi sjöng också "Happy day" av Tim Hughes med kören Selah. Det var riktigt kul det också för hon som sa till när vi skulle börja och allt sånt satt och "dansade" med till musiken. Vi provade att spela en gång för att kolla ljudet och ljuset, sen spelade vi in två gånger och sen var vi klara. Det dumma var att allting blev förskjutet.. Det var inte så många som tog igen tid av den utsatta tiden (alltså varje grupp eller person som skulle framträda hade visst mycket tid på sig att spela in) utan de flesta drog över så det blev förskjutet. Andrea och jag skulle spela in klockan 15.30 men vi gjorde det typ 17.45. Det var middag just innan oss också.

Så nu sitter jag och Andrea i soffan hos oss med tv-smink och hon blir intervjuad av Hanna (nåt skolarbete). Vi ska nog prata lite om praisepartyt nu. Kom gärna till det!! Den 26 februari klockan 19.30.



Kommentarer
Postat av: Andrea

WOOOOHOOO!

2011-01-15 @ 22:57:16
URL: http://awakeyourheart.tumblr.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback